Codex Alimentarius activ deja în România

România a experimentat pe populaţie produsul cancerigen Initium pe data de 13 ianuarie, 2010. Aşadar, experimentul "Codex Alimentarius" a început cu România. De la 31 decembrie 2009, Guvernul Boc a fost obligat să înceapă implementarea "Codexului", alături de alte 165 de state semnatare (95% din populaţia planetei). "Codex Alimentarius" este un pachet de norme după care se vor alimenta populaţiile ţărilor semnatare. Acesta porneşte de la principiul că Terra nu mai poate hrăni pe toată lumea natural, ca atare se va trece la hrana artificială, din produse chimice, cea modificată genetic etc.
Adepţii Teoriei Conspiraţiei susţin că măsura nu este altceva decât una de exterminare, care va reduce populaţia globului la circa doua miliarde, o masă mult mai uşor de hrănit şi de controlat de forţele oculte.
Nu a trecut o lună şi iată că a apărut ştirea că România este prima ţară din lume care va folosi în agricultură un compus chimic pe bază de Initium, un ingredient activ din noua clasă a substanţelor chimice impuse de "Codex Alimentarius". Produsele vor fi furnizate de compania germană BASF şi vor fi folosite pentru culturile de struguri, cartofi, roşii, castraveţi şi ceapă. Pentru publicul larg se spune că "beneficiile pe care le-ar aduce această substanţă sunt legate în primul rând de combaterea dăunătorilor, dar, totodată ea micşorează şi durata în care se obţine recolta." După ce acest produs va fi experimentat în România, urmează să fie omologată utilizarea lui şi în Olanda, Germania, Franţa, SUA, Canada şi Marea Britanie. Neoficial, conform cercetătorilor care combat "Codex Alimentarius", folosirea produselor cu Initium sporeşte cu până la 65% rata riscului de cancer de colon, substanţă care intră rapid în combinaţii chimice, devenind reziduală în organism.
De pildă, 1 mg de Initium intrat în organism o singură dată se elimină în aproape un an. Or, dacă acest produs este folosit zilnic, practic el nu mai este eliminat din organism. Apoi, aşa cum Initium ajută la creşterea rapidă a celulelor leguminoase, la fel de repede va conduce la mărirea tumorilor maligne. Dumnezeu să-i ajute pe români!
Pe site-ul http://www.pressreleasepoint.com/first-approval-worldwide-fungicides-initium%C2%AE-wine-and-vegetables , firma BASF se lăuda, pe 11 ianuarie, că pentru prima dată în lume a fost autorizat într-un timp record fungicidul Initium care în România va fi vândut sub numele Enervin™.
S-ar putea ca cineva să spună: şi ce dacă, este un nou fungicid ce creşte producţia. E interesant de observat viteza cu care a fost aprobat şi introdus pe piaţa românească. Probabil nu vei putea să vinzi cartofi decât dacă îi dai cu Initium.
E îngrijorător de ce sunt în stare conducătorii noştri pe care i-am ales.
Ar fi bine să afle cât mai multă lume de ceea ce ni se pregăteşte, poate că, aşa cum s-a întâmplat cu vaccinul contra cancerului de col uterin şi împotriva gripei porcine, dacă vom lua atitudine lucrurile se vor schimba.
Poate cine ştie, deşi ni se cântă de 20 de ani "Deşteaptă-te române!" totuşi ne vom deştepta odată...
Dacă sunteţi împotriva folosirii acestei substanţe, semnaţi petiţia on-line pe:

http://www.petitieonline.ro/petitie-p66425048.html

Marian MĂGUREANU