Homosexualitatea, o ciumă a zilelor noastre

Homosexualitatea este o boală psihică, după unii, după alţii o deviaţie gravă de comportament, oricum ai defini-o, tot o pervertire a firii omeneşti este şi o batjocură adusă lui Dumnezeu.
În societatea occidentală, iar acum şi la noi, se încearcă normalizarea relaţiilor dintre două persoane de acelaşi sex, prin acceptarea căsătoriilor între ei şi a adopţiilor de către cuplurile homosexuale de copii. Toate acestea sub pretextul toleranţei. Ori, cum poţi să fii tolerant cu nefirescul, cu păcatul? Şi tot aşa cu toleranţa, din boală psihică, homosexualitatea a devenit orientare sexuală, iar homosexualii din grupare de perverşi, a devenit minoritatea sexuală, minoritate care are mai multe drepturi decât oamenii normali, în societatea occidentală. Un exemplu concret: în Scoţia şi Olanda se interzice folosirea cuvântului TATĂ în locurile publice, pentru a nu jigni minorităţile sexuale. În ţara noastră, în ultimii ani, a avut loc o promovare a acestor perverşi pe mai toate canalele de televiziune. Astfel, aceşti perverşi sunt invitaţi în emisiuni, sunt angajaţii unor posturi de televiziune gen Acasă TV, unde Mircea Solcanu produce sila a milioane de telespectatori. Se încearcă obişnuirea oamenilor cu aceşti stricaţi, care duc o atingere gravă familiei creştine şi a bunului simţ.
Să nu uităm că Sodoma şi Gomora au fost rase de pe faţa Pământului de către Dumnezeu pentru acest păcat. Mai recent în 2004, Tsunami-ul, care a lovit coastele Thailandei şi ale Indoneziei, a făcut sute de mii de victime. Se pare că aceste două ţări au dezvoltat un turism sexual, copiii fiind vânduţi ca sclavi sexuali occidentalilor care-şi satisfăceau cu ei toate poftele perverse. Şi nu erau oricine, ci parlamentari, oameni din guvernare, judecători, procurori, etc., tocmai acei oameni care dau legi, după care se cârmuieşte Uniunea Europeană şi dau sentinţe în tribunale, ei care ar trebui să fie exemple de comportament.
În 23 mai 2009 în Bucureşti a avut loc Parada Gay, cu participarea a circa 100 de homosexuali. Aceştia au fost păziţi de 190 de jandarmi şi poliţişti, plătiţi din banii noştri. Practic, aşa-zisa pradă, demnă de Grădina Zoologică, a avut loc pe banii românilor, cu acordul instituţiilor statului, care ar trebui să ne ocrotească de asemenea perverşi, pentru a crea o societate sănătoasă, unde valorile familiei creştine să fie fundament.
Tot în 23 mai, anul curent, organizaţia Noua Dreaptă, a organizat în Bucureşti, un marş de protest, numit Marşul Normalităţii, cu participarea a circa 200 de oameni. La acest marş am luat şi eu parte personal. Aici am văzut tineri normali, cu bun simţ, cu dragoste de Dumnezeu şi ţară. De ce menţionez acest lucru? Pentru că televiziunile noastre mincinoase i-au catalogat pe aceşti tineri extremişti, huligani, rasişti, etc. În ochii mass-mediei, să nu fi de acord cu nefirescul şi perversitatea este un lucru grav. Foarte ciudat, Marşul Normalităţii s-a desfăşurat fără incidente, tinerii participanţi s-au comportat ireproşabil şi eu cred că s-a arătat că România nu este Sodoma.
Trist este faptul, că la acest marş au participat aşa de puţin oameni. Mai trist este faptul că oamenii nu conştientizează gravitatea problemei şi nu iau atitudine, cu toate că 90% din români nu sunt de acord cu aceşti perverşi dezaxaţi mintal. Trebuie să înţelegem că homosexualitatea este o ciumă a sufletului şi un real pericol pentru noi şi copiii noştri. De asemenea, trebuie să ne opunem legalizării căsătoriilor între homosexuali şi adopţiei de copii de către aceştia. Gândiţi-vă fiecare ce educaţie poate să primească un copil aflat în mâna acestor perverşi. Nu va fi el abuzat? Unde vor fi atunci organele competente ale statului?
În ţările occidentale după normalizarea acestor relaţii s-au înmulţit cuplurile homosexuale, doar este un lucru normal, după mintea lor bolnavă.
Dumnezeu să ne ferească de această epidemie, care acum ameninţă şi România, dar mai întâi trebuie să ne ferim noi prin luarea de atitudine şi luptă prin toate mijloacele, împotriva acestei boli. Dumnezeu să ne ajute!
DUMITRU MĂGUREANU