Despre telefonia mobilă

Radiofrecvenţele pe care le folosesc reţelele de telefonie mobilă din România sunt:
Digi (3G) - 2100Mhz
Vodafone ( GSM + 3G ) - 900Mhz + 2100Mhz
Orange ( GSM + 3G ) - 900Mhz + 2100Mhz
Cosmote ( GSM ) - 1800Mh
Zapp ( CMDA + 3G ) - 450Mhz / 800Mhz + 2100Mhz
Retelele Wifi folosesc banda de la 2401Mhz la 2480Mghz – standard 802.11b/g – România. Spre comparaţie magnetonul din cuptorul cu microunde funcţionează la frecvenţa 2450Mhz.

Concluzia...?
REGULI MINIME DE UTILIZARE A MOBILULUI:
-NU VA FI FOLOSIT DREPT CEAS DEŞTEPTATOR;
-VA FI ŢINUT LA CEL PUŢIN 2 M DE CAP, ÎN TIMPUL ZILEI ŞI AL NOPŢII ( ÎN LIMITA POSIBILULUI).

LUCRURILE AFIŞATE MAI JOS SUNT CUNOSCUTE DE MULT TIMP, DE NEUROLOGI.
În ultima săptămână din octombrie 2009, a fost susţinută o teză de doctorat în România, la Clinica de Medicină a Muncii din Cluj, iar concluziile au fost înspăimântătoare!
Studiul s-a făcut utilizând tehnica de vârf, la nivel mondial, cea a determinării chemoluminiscenţei şi a lipoperoxizilor.
S-au studiat astfel efectele câmpurilor electromagnetice (CEM) asupra corpului uman, în special cele produse de telefonia mobilă, cuptoare cu microunde, antene de telefonie mobilă, reţele de înaltă tensiune.

TOATE PRODUC cancer, îmbătrânire precoce, sterilitate la ambele sexe, nevroze, tulburări de somn, decalcifieri osoase, creşterea coagulării, cataractă, tulburări endocrine etc.
ATENŢIE !!! Convorbirile pe telefonul mobil, cu cât sunt mai lungi, cu atât sunt mai nocive, mai ales la start, când testezi apelul, sau "bipul" cu telefonul la ureche.
S-a arătat cum vibraţiile respective, cu telefonul la ureche, produc, la trecerea prin medii cu densităţi diferite, concentrări şi reflexii în anumite zone, mai ales craniene.
Calota craniană funcţionează ca o antenă parabolică cu concavitatea în jos, concentrând undele spre baza creierului, afectând hipofiza, tiroida şi cristalinul (risc de cataractă).
Autorii studiului propun interzicerea pe orice cale a utilizării telefoniei mobile sub vârsta de 14 ani !
Dispozitivele tip hands-free reduc semnificativ impactul CEM asupra creierului, întrucât telefonul mobil e ţinut mult mai departe de calota craniană.
Cea mai periculoasă reţea este Cosmote, care generează impulsurile cele mai puternice;
75% din ele generează Zapp-ul, 33% generează Vodafone şi Orange , iar cel mai jos e Digimobil-ul.

ing. Eugen KAZAMER